Randuri despre iubire

Poate parea un subiect obisnuit, banal, cliseic, doar ca…

Stim cu totii ce inseamna iubirea, atat cum o putem intelege si percepe.Din primii ani de nastere auzim despre acest termen oriunde-la televizor, in presa si chiar in viata de zi cu zi, asa ca statement-uri precum : „Iubirea este cea mai de pret comoara” ni se par plictisitoare.

Dar nu.Eu nu vreau sa bat apa in piua, nici sa spun propozitii care sa sune frumos dar sa nu aiba niciun fundament real in spate, ci doar sa spun ceea ce cred.

Iubirea adevarata nu inseamna a oferi un cadou, a saruta pe cineva, a imbratisa pe cineva.Iubirea nu se rezuma la lumea (meta)fizica, la ceea ce spunem, facem ci…la sclipirea din sufletul fiecaruia.La ceea ce simti tu, cu tine.Iubirea nu se lauda, nu este trufasa , ci doar sincera, venita din suflet.

Iubim pentru noi si  daruim celorlalti.Nu prin cuvinte pompoase, nici prin gesturi tandre, ci pur si simplu prin lumina din sufletul nostru, pe care persoana potrivita, la timpul potrivit , o va simti.

Spune „te iubesc” cand simti cu adevarat ceva.Iubiti-va aproapele, cainele, frati, surori, copii, priteni….iubiti neconditionat, oricum, inaltati-va sufletele in ritmurile bucuriei si lasati la o parte nemultumirile (pe care poate ca le traiesc si eu) legate de clasa politica, neajunsuri, certuri, neintelegeri.Iubiti si totul va fi mai bun in viata voastra!

…………Ce m-a facut sa scriu toate astea?Sila de falsitate, ipocrizie cat si oboseala de a trai intr-o lume atat de ingrijorata, stresata, intunecata.

Poate parea prea mult, poate parea exagerat, dar sunt doar ganduri, stari, reflexii sincere.Si un strop de speranta, spre o lume mai buna.

Get ready for more, I prepare new articles!

Articol scris de Negru Vlad.

Nu permit copierea şi/sau utilizarea a mai mult de 150 de caractere din acest articol făra acordul meu exclusiv.Pentru copierea a sub 150 de caractere cer acreditarea completă.

2 gânduri despre „Randuri despre iubire

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑